Coppa at Home

Bucură-te de răsfățul Coppa și la tine acasă!

Am pregătit pentru tine mai jos o selecție specială de vinuri, aleasă cu grijă de somelierul nostru!

Comenzi telefonice la numarul :
+40 756 882 843
Livrare Gratuita in Bucuresti si zonele limitrofe

COPPA AT HOME RED WINES

HERITAGE House Wine de la Cramele Bolgiu este un vin de culoare rubinie, cu un ușor gust de coacăze, prune uscate și mure.

Feteasca Neagră | 60 LEI

RED CUVEE de la Crama Liliac ne întâmpină o culoare rubinie și strălucitoare, un miros proaspăt și plăcut. Întâlnim arome de rodii, căpșuni și note subtile de lemn dulce și vanilie. Ușor condimentat, cupajul soiurilor Liliac roșii, este revigorant, cu un corp bine structurat și un post gust lung de cireșe.

Feteasca Neagra, Merlot | 79 LEI

LEGENDAR COPPA COLLECTION de la vinăria Dac, cu aroma sa de prune uscate, accentuată de cea de cireșe coapte și notele de ciocolată amăruie este modul perfect de a-și petrece o seară cu adevărat specială.

Coppa este singurul loc în care poți găsi acest vin, fiind creat special pentru noi.

Cabernet Sauvignon, Merlot | 99 LEI

CUVEE PAUL de la Crama Ferdi este un cupaj format din Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon. Prin alăturarea celor două soiuri s-a obținut un vin premium, căruia nu îi lipsesc nici corpul, nici culoarea bine conturate de Cabernet, dar nici gustul desăvârșit de fructele de pădure si prunele deshidratate, specifice Feteștii Negre. Cele 20 de luni petrecute în baric încununează cu succes calitatea acestui vin. Albastrul regal este culoarea capișonului de ceară cu sigiliul cramei. Anul recoltei este 2017 iar gradul alcoolic este 14,6%.

Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon | 117 LEI

Comenzi telefonice la numarul :
+40 756 882 843
Livrare Gratuita in Bucuresti si zonele limitrofe

COPPA AT HOME ROSE WINES

HERITAGE House Wine de la Cramele Bolgiu este un cupaj între Merlot și Cabernet Franc, rezultând un rose sec, ușor de băut.

Merlot & Cabernet Franc | 58 LEI

COSMINA Ediție Limitată de la Crama Ferdi ne aduce în prezența unui rosé de culoarea somonului cu miros îmbătător de căpșuni proaspete. Secretului acestui rosé sec stă în combinația îndrăzneață a soiurilor sale, unde Shiraz-ul oferă corp vinului, Pinot Noir-ul este responsabil cu aciditatea ridicată și Blaufränkisch condimentează cu succes blend-ul.

Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah |  64 LEI

SURORI de la Gitana Winery are un gust catifelat de fructe dar și note de piper făcându-l astfel un vin unic și elegant. În plus, nouă ne place mult povestea acestuia, muzele sale fiind Lilia si Iuliana, care reprezinta noua generație și viitorul Gitana Winery.

Rară Neagră, Saperavi 78 LEI

Comenzi telefonice la numarul :
+40 756 882 843
Livrare Gratuita in Bucuresti si zonele limitrofe

COPPA AT HOME WHITE WINES

HERITAGE House Wine de la Cramele Bolgiu cuprinde soiuri pur românești, iar această Fetească Regală este un omagiu adus primei generații de viticultori din zona Urlați de la 1934.

Fetească Regală | 58 LEI

MADAME S. Ediție Limitată de la Crama Ferdi este un Sauvignon Blanc care te transpune instantaneu într-o grădină cu piersici înfloriți. Aciditatea ridicată, gustul de citrice, plante ierboase și senzația crocantă conferă unicitate acestui vin.

Sauvignon Blanc |  72 LEI

ANIMA Chardonnay de la Aurelia Visinescu este un vin alb corpolent și catifelat, care te va încânta cu notele sale de pere și pepene galben dar și cu aroma de note lemnoase și vanilie.

Chardonnay |  87 LEI

Comenzi telefonice la numarul :
+40 756 882 843
Livrare Gratuita in Bucuresti si zonele limitrofe

COPPA AT HOME SPARKLING WINES

Friza de la Crama Carastelec este un vin efervescent exotic, perfect pentru serile de vară. Mirosul profund de salcâm şi flori de câmp, pere şi gutui sunt specifice soiului de Fetească Regală, iar apariţia bulelor mici, catifelate şi persistente amplifică senzaţia stării de prospeţime şi naturaleţe

Fetească regală | 57 LEI

CARASSIA BLANC DE BLANCS de la Crama Carastelec are o structură armonioasă, reprezentand echilibrul perfect între prospețime și maturitate.

Notele elegante de brioșă, drojdie și cremozitatea vinului se combină și se completează cu prospețimea aromelor de fructe proaspete, arome fine de citrice, pere, mere, piersici, fiind susținute de aciditatea vinului și echilibrate cu dozajul. Perlajul fin și persistent învăluie simturile și dau eleganță vinului nu doar vizual ci și prin textura fină care le oferă.

Totodata, CARASSIA este un vin premiat, câștigând medalia de argint la Campionatul Mondial de Șampanii și Vinuri Spumante și medalia de aur la pestigioasa competiție CSWWC 2018.

Chardonnay 100%, |  133 LEI

Comenzi telefonice la numarul :
+40 756 882 843
Livrare Gratuita in Bucuresti si zonele limitrofe